Negativna energija spada pod onaj oblik energije koji donosi određenu težinu, stvara poteškoće u normalnom funkcionisanju, određuje totalno pogrešan životni pristup, izaziva određena destruktivna stanja i predstavlja siguran put u propast. 

Da li ste se nekad na nekom mestu ili u nekom prostoru osetili jako loše? 

Da li se nekad u prisustvu određenih ljudi osećate loše? 

Negativnu energiju mogu da poseduju predmeti,određena mesta, kuće i stanovi. Verovatno ste se puno puta zapitali Zašto Vam je loše kada odlazite u posetu kod tetke koja živi u stanu,starom 130 godina. Verovatno zato što se vremenom taj stan napunio velikom količinom negativne energije koja utiče na okolinu i na ljude koji su prisutni u njemu. 

Ako je neki predmet nekada korišćen za neko zlo poput puške ili noža,on svakako nikada ne može biti obasjan pozitivnom energijom već nosi jako veliki impuls negativne energije. 

Najgori oblik negativne energije je kada zaposedne ljudsko biće i kada se slobodan energetski tok u Vašem duhovnom ali fizičkom telu  svede na konstantno crnilo. Svaka negativna energija blokira pozitivnu, tako da se u Vašem fizičkom i duhovnom telu stvara niz elementarnih blokada i začepljenja koji kasnije uzrokuju određena stanja.

Pored negativne energije koja je prisutna u određenim prostorima i stvarima isto se ona može neko mi poslati u vidu crne magije!

Crna magija predstavlja najteži oblik delovanja negativne energije.

SIMPTOMI DELOVANJA NEGATIVNE ENERGIJE:

IZNENADNA PROMENA PONAŠANJA

Osoba koja je pod dejstvom negativne energije, naglo menja obrazac ponašanja I od jedne aktivne osobe pune volje postaje depresivna I povlači se u sebe.S druge strane, osoba koja je imala staložen pristup životu,odjednom postaje agresivna,sve joj smeta,potencira svadju. 

BEZVOLJNOST, APATIJA I DEPRESIJA

Osoba gubi interesovanje za dešavanja u okolini,povlači se iz društva I provodi vreme povučena u sebe.Ukućani to vide kao depresivnu fazu,I na pokušaje porodice da se pomogne,nailazi se na otpor  I odbijanje svake pomoći.

Ovo je ključna tačka kada je potrebno odreagovati I proveriti da li je reč o energetskom napadu,kletvi,energetskom vampirizmu,uroku ili  o crnoj magiji.

GUBITAK ENERGIJE I BEŽANJE OD SVAKODNEVICE

Osoba pod dejstvom negativne energije,nema volje ni snage da izvršava svakodnevne aktivnosti.Odlaže obaveze,zapostavlja čak I higijenu u domu pa I ličnu higijenu.Izostaje sa radnog mesta ,nalazi izgovore I modele poput bolovanja,odlaže svakodnevne obaveze.Osobe gube mentalni kapacitet,usporava se misaoni tok I teže uče,koncentracija opada,focus je slab ili ne postoji.Fizička aktivnost,čak I lagana šetnja,dovodi do brzog zamaranja jer već u ovoj fazi,negativna energija isisava veliki deo vitalne energije osobe I njoj ne ostaje životne energije za normalno funkcionisanje.

DEPRESIJA I POVLAČENJE

U ovoj fazi,osoba je mnogo dublje zahvaćena od početne bezvoljnosti.Ona je okrenuta svom svetu,svojim mislima u okviru kojih živi.Povlačenje u sebe je jako I gotovo da je odbijen svaki pokušaj okoline da se pomogne.Osoba je često zagledana u jednu tačku,počinje da odbija I hranu.

ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Kod intenzivnijeg ili dužeg delovanja negativne energije,osoba često ima simptome bolesti,praćene I fizičkim znacima,od bolova pa do teških oštećenja a simptomatično je da analize ne pokazuju toliko loše stanje kakvim ga osoba realno ima.Jako puno oboljenja je magijski izazvano I to predstavlja krajnji stadijum spuštanja tamne teške energije na fizičko telo.Često se loše stanje ne može dijagnostikovati aparatima.

EMOTIVNI PROBLEMI U BRAKU,VEZI ILI DRUGIM ODNOSIMA

Česte svadje,nerazumevanje,osećaj krivice,od agresije pa do potpunog povlačenja I nezainteresovanosti.Urušavanje veze ,porodice i prijateljskih odnosa.

Odbijanje pomoći i priznanja da ima problem,negiranje da se bilo šta lose dešava.Optužuje druge,želi da napusti zajednicu ili primora druge da je napuste.

Primera radi,kod magije za ljubav,često dolazi do pada potencije,kod žena do neplodnosti,prevara,kradje,laži.

FINANSIJSKI PROBLEMI

Negativna energija ugrožava i materijalno i finansijsko stanje osobe.Novac odlazi I osoba ulazi u dugove,pozajmice I uvlači se u začarani krug iz koga nema izlaza.Mnogi krediti,hipoteke I dugovi velikih razmera su posledica dejstva crne magije koja čoveka vodi do kompletnog razaranja.Bez novca puca I porodica,I obrazovanje,I zdravlje,I novac je medju prvima na udaru jer kada se on energetski  preseče ,I opstala polja pucaju.Mnogi su dovedeni do bankrota I propasti firme jer nisu na vreme odreagovali.

LOŠ SAN,NESANICA,KOŠMARI

Loš san I košmarni snovi su veoma čest simptom teškog narušavanja fizičkog tela negativnom energijom,jer noću se osoba opušta i negativnost deluje kroz podsvest I san.

OTEŽAN HOD,BOLOVI U LEDJIMA

Težina u nogama,osećaj kao da su noge vezane okovima,otežan hod.Bolovi u kičmi su takodje čest pratilac jer je kičmeni stub najveći energetski kanal I kada se magijski preseče energetski dotok,dolazi do jakih bolova u ledjima.

MISLI O SAMOUBISTVU

Osoba je često okupirana teškim mislima,ne vidi izlaz I život posmatra kroz crnu prizmu.Patnje,nesanica,iscrpljenost I nedostatak životne energije,često osobu navedu da digne ruku na sebe!!

Jako je važno ne zanemariti sve prethodne faze I ne čekati da do ovog momenta dodje.