Najpoznatiji medijum današnjice otkriva: Ovako preminuli šalju poruke sa onog sveta!

Duhovi se većinu vremena šale. Oni znaju da se njihovi najmiliji osećaju tužno nakon njihove smrti, pa komuniciraju smehom, počinje svoju priču Tereza Kaputo, medijum sa Long Ajlenda

Tereza Kaputo, jedan od najpoznatijih medija današnjice, već godinama ima svoj TV šou pod nazivom „Medijum sa Long Ajlenda“, u kojem gledaocima nastoji da objasni kako se povezuje s duhovima. Pomaže im i da lakše prepoznaju znakove i simbole koje im kao poruku šalju njihove preminule voljene osobe. Danas ima više od 100.000 sledbenika na Tviteru, dok je na Fejsbuku prikupila gotovo 3,5 miliona lajkova.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Njen najveći dar je njena urođena sposobnost da komunicira s preminulima, pri čemu i najvećim skepticima u samo nekoliko sekundi izgovori takve detalje koje samo on i pokojnik mogu da znaju i zbog kojih ostanu potpuno razoružani. Komunikacija s duhovima, kako kaže, nije nešto što je lako prihvatila – godinama se borila s anksioznošću, sve dok nije prošla pet godina rada s isceliteljem, prihvatila svoj dar i počela da prenosi poruke koje prima.

„Prvo sećanje seže u vreme kad sam imala četiri godine. Probudila bih se i razgovarala s ljudima koji su stajali na ivici mog kreveta. Ili bih razgovarala s mojom bakom koja je umrla. Mislila sam da je to normalno. Ali kako sam postajala starija, prijatelji bi govorili da nisam normalna. Plakala sam često i govorila mami da se ne osećam dobro, da ne osećam kao da pripadam tu gde sam“, priseća se medijum i dodaje kako preminuli komuniciraju na svakojake načine.

„Duhovi se većinu vremena šale. Oni znaju da se njihovi najmiliji osećaju tužno nakon njihove smrti, pa komuniciraju smehom. To je najbolji način na koji mogu da potvrdim da su, bez obzira na to kako su umrli, sad u miru“, otkriva Tereza. Na susretima s klijentima Tereza pogađa i najsitnije detalje u životu onih čiju poruku prenosi.

Duhovi se najčešće javljaju u snu, ali njihova prisutnost može da se oseti kao energija koja je prisutna dok čitate knjigu. To je uobičajena vrsta posete. Ako ste bili vrlo bliski s tom osobom i mogli da osetite njenu prisutnost dok je bila živa, to ćete da osetite i sad, nakon što je iz fizičkog sveta prešla u svet duhova. Preminuli mogu da se jave i kroz poznati osećaj.

Ako osetite dim cigarete kad niko ne puši u kući, velike su šanse da vam pokojni deda, koji je jedini pušio, poručuje da je dobro. Duhovi nemaju dar govora, njima je teško da stvaraju buku, zato najčešće razgovaraju kroz glasove u glavi živih. Odvojite trenutak i pričekajte da vidite možete li da dobijete odgovore na neka pitanja na koja samo voljeni pokojnik može da vam odgovori.

Duh će možda da upali ili ugasi TV, ili da ugasi svetlo kako bi vam dao do znanja da je uz vas. Kako biste stupili u kontakt s pokojnikom obratite pažnju na simbole, znakove, slučajnosti ili sinkronicitet.

Otkrijte načine na koje preminuli teše i šalju poruke iz zagrobnog života

1. Poseta u snu

Preminula osoba koja vam ulazi u san često je okružena nekom vrstom svetla. U snu, dok razgovara s vama ili od vas traži da nekome prenesete poruke, oni obično nude neku vrstu utehe da su u redu, mirni i da im je na drugoj strani prijatno.

2. Osećaj prisutnosti

Mnogi ljudi nakon smrti drage osobe neko vreme osećaju njenu prisutnost. Možda ćete primetiti neku promenu u atmosferi ili energiji, strujanju vazduha kad su pored vas. Noću možda osetite da je neko u krevetu pored vas.

3. Osećaj dodira

Zagrljaj, dodir četke za kosu, osećaj da vas neko drži za ruku ili blagi dodir na leđima – to su tek neki od utešnih oblika povezanosti s preminulim koji mogu da se dogode. Najčešće, ovo se događa nekoliko dana nakon smrti.

4. Osećaj poznatog

Sposobnost da osetite specifičan miris voljene osobe. To može da bude miris dima cigarete ili cigara, parfem, miris omiljenog cveća, sapuna ili kuhinje, ako je u pitanju osoba koja je fino kuvala pa je povezujete s tim.

5. Glasovi preminulih

Moguće je da čujete glas pokojnika koji govori kroz vas ili iznutra, kroz misli ili reči koje za vas predstavljaju neku poruku. Najčešći je upravo taj unutrašnji glas koji je sličan raspravi koja se događa unutar vašeg uma.

6. Neočekivani elektricitet

Svi imamo energiju i energija teče kroz sve stvari, uključujući električne uređaje. Za one s druge strane zabavno je da uče kako da koriste energiju za komunikaciju, pa mogu da manipuliši TV-om, svetlima ili igračkama.

7. Zvonjava telefona

Nepoznati broj i tišina s druge strane mogu da budu znak. Telefon je takođe povezan sa strujom, pa duhovi mogu da manipulišu energijom kako bi vas nazvali. Ovaj znak najčešće se događa brzo nakon prelaska osobe na drugi svijet.

8. Simboli i slučajnosti

Pokojnici su nestrpljivi i žele da znate da su deo vašeg života, pa mogu da se javljaju kad to najmanje očekujete. Zato će vam ponekad uputiti znakove koje ćete teško ignorisati. Ključ je u tome da ostanete otvorenog uma.

Izvor: https://stil.kurir.rs/