Samim rođenjem, od kosmosa (Boga) dobijamao najveći dar, a to je ŽIVOT! Dobijamo frekvenciju na kojoj funkcioniše naše energetsko biće. Tu frekvenciju nazivamo ŽIVOTNOM ENERGIJOM. To je nešto što ne vidimo golim okom ali svakako osetimo kada se poremeti! Kao frekvencija na radiju, kada se poremeti, zvučnik počne da šušti. Tako Vam je to i u životu. Kada Vaš energetski zvučnik počne šuštati, to znači da je neko ili nešto poremetilo Vašu životnu frekvenciju koja direktno ima uticaja na Vašu životnu snagu i energiju.

Životna energija manifestuje se na tri različita nivoa:

1. mentalnom, u vidu misli, što je najsuptilnija manifestacija energije,

2. emotivnom, u vidu osećanja, što je malo grublja manifestacija,

3. fizičkom, u vidu fizičkog tela, kao njene najgrublje manifestacije.

Rušenjem energetskog balansa dolazi prvo do pojave problema na osnovnom nivou. Kreću da nas opsedaju loše misli, počinje da se javlja bezvoljnost, u glavi se počinje javljati niz blokada. Ako to ne primetimo na vreme i ne počnemo rešavati problem, energetski dizbalans izazvan bilo kojom vrstom energetskog napada, prelazi na sledeći nivo.

Na tom drugom nivou koji je vezan za emotivnu stranu, počinju nam se javljati strahovi i razna negativna osećanja. Ta osećanja mogu biti prema okolini ili čak i prema nama samima. Već na tom drugom nivou koji se počinje razarati, javljaju se suicidne misli.

Kada se poremećaj životne enrgije počne manifestovati na trećem nivou, slobodno možemo reći, da osoba tada ulazi u terminalnu fazu, gde je energetski omotač skroz razoren i gde se problemi javljaju na fizičkom telu u vidu raznih bolesti! Tu je već potreban jako veliki napor kako bi se došlo do pozitivnog balansa.

Životna energija se po svojoj prirodi nalazi u idealnom stanju, tj. balansu. Kada je ona u balansu, njena manifestacija na mentalnom, emotivnom i fizičkom nivou jeste apsolutno zdravlje. A kada se njena frenkvencija naruši i poremeti, tada dolazi do totalnog kolapsa!

Crna magija je jedan od osnovnih uzroka gubitka životne energije. Ali ne samo to… Uzrok može biti i urok, kletva, energetski vampirizam ljudi iz vašeg okruženja, pritisak okoline, ali i Vi sami svojim mislima i delima,uverenjima koja su duboko podsvesno zakopana i koja Vas usmeravaju.

Čovekovo nepoštovanje prirodnih zakona, uticaj magije,što je naročito izraženo u sadašnjem načinu života, kao i otuđivanje od iskonskih vrednosti kosmosa i Boga, negiranje problema, dovodi do izlaska životne energije iz balansa. Ne samo što dolazi do problema , nego se i bolest počinje javljati,jer strada fizičko telo! Na taj način naša životna energija postaje prijemčiva za mnoge nepovoljne uticaje koji dalje remete njen balans. Klasičan domino efekat, kada padne prva domina, vrlo brzo će se srušiti i ostale.

Svoje energetsko stanje uvek možete proveriti,to ništa ne košta.Ako se dugo već ne smejete, ako se problemi nižu jedan za drugim, ako se bez razloga osećate loše i bezvoljno,ako ste tužni, a da nemate baš razloga za to,dobar je znak da se nešto ili neko poigrao sa Vašim životom i nosiocem istog, Vašom životnom energijom! 

Čekanje je najveća zamka, i svako gubljenje vremena stvara sve jače blokade koje je kasnije teže otkloniti.Ne gubite vreme,poštujte svoj život!