Ako neko ima Vašu fotografiju ili komad vaše odeće a zna magijski da ih upotrebi, možete da postanete žrtva opasnih zlih sila koja mogu za kratko vreme da izazovu bolest, propast, da Vam unište život ili da ga čak i oduzmu!

Ukoliko postoje neobjašnjivi događaji koji Vas dugo prate i ako konstantno osećate prisustvo neke negativne sile, to može biti pokazatelj da ste žrtva crne magije.

Dejstvo crne magije može biti višestruko: ponekad nas iz čiste ljubomore neka bliska osoba može poremetiti u planovima ili nam stopirati dotok novca, ljubavi i uopšte pozitivne energije. Nažalost, ponekad je slučaj da neko dugo plete čitavu mrežu oko Vas i magijskim delovanjem Vam dugoročno nanosi štetu koju ne možete ispraviti. Na primer, ako nekoj devojci neko napravi da ne može imati dece i prosto prođe njen životni vek i ona uđe u svoju četvrtu ili petu deceniju života i tada ustanovi da joj je zapravo bilo napravljeno magijski da nema dece, onda je sve džabe jer taj problem niko ne može u tim godinama rešiti.

Crna magija spada pod oblik magije, čiji je zadatak da nanese nesreću, patnju ,velike gubitke, zdravstvene i finansijske pa čak i najgore stvari koje mogu biti usmerene prema nekoj osobi. Bavljenje crnom magijom spada u skup različitih metoda kojima se pokušava ovladati silama koje će potom uticati na određenu osobu kojoj je upućena magija.

U upravljanju crnom magijom, uglavnom se koriste sva četiri elementa. Pali se crvena sveća ili namazana krvlju-simbol vatre, koristi se mrtva voda uglavnom kojom je okupan pokojnik-simbol vode, zemlja sa groba koja predstavlja simbol zemlje i kada  sa sušenim perjem sove što predstavlja simbol vazduha.

Crna magija je opasna po samoj definiciji. Ni jedan oblik crne magije ne služi da se nekom nanese dobro,već isključivo za uništenje nečijeg života. Postoji više vrsta crne magije ali je svakako cilj svake nanošenje loše energije određenoj osobi. Što se crnje sile prizovu u ritualu ,to je magija teža i opasnija.

U nekim delovima sveta postoje toliko morbidni rituali u kojima se prinose čak i ljudske žrtve.  Na sreću zbog zakonskih okolnosti u Evropi, na Balkanu takva vrsta magije nije zastupljena, jer je prosto nemoguće na sreću svih.

Uz pomoć raznih rekvizita i crnomagijskih rituala se postiže cilj-uništenje žrtve.

Najteži oblici crne magije na ovim prostorima se obično rade na groblju ili na samrtnoj postelji, jer je tu najbliža granica između našeg sveta i sveta u kome stanuje najcrnji demoni.  Vračare u centralnom delu Balkana, koje se bave crnom magijom, uzimaju zemlju sa tri groba, muškarca pokojnika, žene pokojnika i deteta pokojnika. Uz određeni ritual i rad, sa jasno izgovorenim rečima, podiže se čitava vojska demona koji napadaju žrtvu. Obično osoba koja vam želi naneti toliko veliko zlo tu zemlju sa tri groba treba da donese u Vaše dvorište ili Vaš stan.

Veoma često se kao rekviziti koriste i delovi Vaše odeće, noktiju i kose, kako bi Vam se napravila crna magija. Zato je jako bitno sa kim menjate garderobu i ko ima pristup Vašim ličnim intimnim stvarima.

Isto tako, određeno Vaše ponašanje ne može biti potpuna zaštita od crne magije. Jer,da bi se nekom uradila magija i zlo, uopšte ne mora da se direktno baci nijedan ritualni predmet ili stvar. Crna magija se veoma uspešno radi na daljinu a da žrtva toga nije ni svesna.

Bez obzira da li se nalazite blizu osobe koja Vam misli zlo ili ne, crna magija se svakako može uraditi. Veliki poznavaoci magije i crni magovi je mogu stvoriti bez ikakvog rekvizita ili nekog Vašeg ličnog predmeta i fotografije.

Jedina srećna okolnost i što je rad takvih magova jako skup, tako da je mala verovatnoća da je neko dao desetine hiljada eura da bi uništio Vaš život.

Svaka crna magija je opasna. Bez obzira da li je radio veliki crni mag ili neka lokalna vračara iz susednog sela. Osobe koje žele da vam učine zlo iz ljubomore ili nekog drugog zlonamernog razloga, uglavnom se obraćaju lokalnim vračarama kako bi u njihovo ime, a protiv Vas,napravili loše čini koja se trebaju poslati Vama da unište vaš napredak, zdravlje i porodicu. Sa druge strane, postoje ljudi koji usled čitanja raznih tekstova na internetu, sami pokušavaju da naprave crnu magiju bez ikakvog prethodnog znanja. Nažalost, crna magija je zlo koje je dostupno skoro svakom koji je želi napraviti. Pitanje je samo u snazi i  jačini crne magije u odnosu na osobu koja je uradi. Svakako je opasnije i strašnije ako Vam magiju radi ozbiljan crni mag, nego neki amater koji je  sam pokušavao nešto.

Crnu magiju je samo bitno na vreme otkriti i ukloniti.

Najvažnije je da se sve to uradi na vreme, jer crna magija vremenom jača i ulazi u fazu kada je prosto teško ukloniti.

Osnov svega je prava dijagnostika da vas niko ne laže, već da dobijete adekvatan odgovor od najstručnijih ljudi, da li ste uopšte pod dejstvom crne magije kako ne biste bespotrebno paranoisali i kako bi ste u datom trenutku naišli na pravi odgovor i put.